DJ Coaching

DJ Coaching : Wil jij meer plezier en (hogere gages) opbrengsten halen uit je DJ carrière?  Heb je maar geen boekingen? Wil het niet lukken je agenda vol te krijgen? Ben je een beginnend DJ en zoek je houvast en hulp? Lees dan vooral verder.

Het DJ vak is een prachtvak. Een ambacht dat soms wordt ondergewaardeerd, of in de hemel geprezen wordt. Het is een vak waar je of talent voor hebt, of er goed in bent geworden door veel vallen en opstaan. Hoe je het ook doet, hoe je ook draait, en welke muzieksmaak je ook hebt, het is jouw passie. En deze passie moet je zo goed mogelijk uiten en benutten.

Met ruim 20 jaar ervaring, veel vallen en opstaan en 150 boekingen per jaar als DJ met een eigen drive-in show, wil ik jou (Partyjock Dimitri Visch) inspiratie geven om succesvol verder te werken aan je DJ carrière.

Ik heb letterlijk en figuurlijk tien duizenden mensen vermaakt en ik heb op elke denkbare locatie wel gedraaid (Op een biljart in een foute kroeg, tot aan Ahoy) en heb ik veel geleerd (en leer nog steeds). Ik heb alles al een keer meegemaakt en gezien in het vak.

In 20 jaar tijd, heb ik voor mijzelf het recept gevonden om succesvol te zijn als DJ. Dit recept heb ik getoetst bij succesvolle collega DJ’s. Deze DJ’s hebben allemaal 1 ding gemeen, een grenzeloze passie voor wat ze doen gekoppeld aan persoonlijke doelen.

Regelmatig krijg ik van collega DJ’s en en DJ’s die net starten vragen over hoe ik het allemaal doe en voor elkaar heb gekregen. Ze willen het recept weten. Om deze reden heb ik een gratis e-book geschreven met tips om een succesvolle DJ te worden. Het ligt aan jou of het een succes wordt of niet. Doe er mee wat je wilt. Ik geef alleen maar tips aan de hand van jarenlange ervaring. Voor mij is het een succes. Daarnaast verdien ik er een heel leuk jaarsalaris mee en kan ik er goed van leven, ga ik meerdere keren op vakantie en draai ik op de mooiste plekken en feesten.

Als je na het lezen van dit gratis e-book klaar bent voor de volgende stap, dan heb Ik een speciaal coachingsprogramma voor je opgezet om samen met mij je carrière naar een hoger niveau te tillen, waarbij er ook gekeken wordt naar de balans tussen werk en privé. Ik leer je niet om te DJ’en, daar zijn andere cursussen voor. Ik leer je wel hoe je succesvol kunt worden en blijven als DJ.

Wil jij als DJ?

vinkej disco royaal Meer boekingen?

vinkej disco royaal Een volle agenda?

vinkej disco royaal Doorbreken als DJ?

vinkej disco royaal Meer voldoening als DJ?

vinkej disco royaal Draaien op de mooiste en leukste plaatsen?

vinkej disco royaal Een leuk salaris over houden van je DJ werk en er van kunnen leven?

vinkej disco royaal Meer fans

vinkej disco royaal Verder groeien in het vak

vinkej disco royaal Meer tevreden klanten?

vinkej disco royaal Beter online vindbaar zijn?

vinkej disco royaal Meer bekendheid?

vinkej disco royaal Hogere gages?

Dan is een coachingstraject iets voor jou.

Ik bied je het volgende aan:

vinkej disco royaal Een uitgebreide versie van mijn gratis e-book: Tips voor een succesvolle DJ

vinkej disco royaal Een besloten forum (Facebook Groep) waar je aan andere DJ’s die het coachingstraject volgen en specialisten vragen kan stellen.

vinkej disco royaalEen besloten gedeelte op de website met speciale content vol met tools en tips & tricks

vinkej disco royaal 1 uur per maand een 1 op 1 videocoaching met mij (Skype)

vinkej disco royaal Gratis vermelding op VindEenDJ.nl, zodat je beter vindbaar bent en geboekt kan   worden

vinkej disco royaal 1 keer per jaar toegang tot een exclusief seminar met interessante gastsprekers uit de DJ/Muziek wereld

vinkej disco royaal Een review van je DJ set/booth opstelling of website (Hot Seat)

vinkej disco royaal Mogelijkheid om geboekt en gepromoot te worden via het netwerk van DiscoRoyaal

Meer informatie via info@discoroyaal.nl