Gastspreker

Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) is regelmatig te gast als gastspreker bij seminars en evenementen, om tips & tricks, zijn ervaringen en zijn succesverhaal te delen.

Met ruim 20 jaar ervaring, veel vallen en opstaan en 150 boekingen per jaar als DJ met een eigen drive-in show, geeft hij inspiratie, zodat de aanwezigen succesvol verder kunnen werken aan je hun (DJ) carrière. Hij leert je niet om te DJ’en, daar zijn andere cursussen voor. Hij leert je wel hoe je succesvol kunt worden en blijven als DJ.

Disco Royaal DJ Dimitri Visch

Dimitri heeft letterlijk en figuurlijk tien duizenden mensen vermaakt en heeft op elke denkbare locatie wel gedraaid (Op een biljart in een foute kroeg, tot aan Ahoy). Hij heeft veel geleerd (en leert nog steeds) van zijn ervaringen. Hij heeft alles al een keer meegemaakt en gezien in het vak.

In 20 jaar tijd, heeft hij voor zichzelf het recept gevonden om succesvol te zijn als DJ. Dit recept heeft hij getoetst bij succesvolle collega DJ’s. Deze DJ’s hebben allemaal 1 ding gemeen, een grenzeloze passie voor wat ze doen gekoppeld aan persoonlijke doelen.

Regelmatig krijgt hij van collega DJ’s en en DJ’s die net starten vragen over hoe hij het allemaal doet en voor elkaar heeft gekregen. Ze willen het recept weten. Om deze reden heeft Dimitri een gratis e-book geschreven met tips om een succesvolle DJ te worden en geeft hij coaching. Het ligt aan jou of het een succes wordt of niet. Doe er mee wat je wilt. Hij geeft alleen maar tips aan de hand van jarenlange ervaring. Voor hem is het een succes.

Dimitri deelt graag zijn ervaringen met een groter publiek en is te boek als gastspreker. In een vlotte presentatie, met humor en praktijkvoorbeelden, weet hij iedereen te inspireren over het DJ vak.