Gratis DJ Cursus

Gratis DJ Cursus: Het DJ vak is een prachtvak. Een ambacht dat soms wordt ondergewaardeerd, of in de hemel geprezen wordt. Het is een vak waar je of talent voor hebt, of er goed in bent geworden door veel vallen en opstaan. Hoe je het ook doet, hoe je ook draait, en welke muzieksmaak je ook hebt, het is jouw passie. En deze passie moet je zo goed mogelijk uiten en benutten.

Download gratis het e-book: Tips om een succesvolle DJ te worden.

Gratis DJ Cursus Disco Royaal

Wil je beter worden in je vak? Wil je meer boekingen en omzet? Wacht dan niet langer en download dan gratis mijn e-book (gratis DJ Cursus)  met tips om een succesvolle dj te worden. Ik leer je hier niet hoe je moet mixen, DJ technieken, hoe je platen moet draaien of hoe je een DJ wordt. Daar zijn andere cursussen voor. Ik leer je hier, hoe je succesvoller kunt worden in je vak, door het toepassen van een aantal basistips.

Ik hoop dat ik je met dit e-book wat inspiratie heb gegeven om succesvol verder te werken aan je DJ carrière. Het ligt aan jou of het een succes wordt of niet. Doe er mee wat je wilt. Ik geef alleen maar tips aan de hand van jarenlange ervaring. Daarnaast verdien ik er een heel leuk jaarsalaris mee en kan ik ervan leven.

Wil je meer weten, of heb je interesse in de uitgebreide cursus met coaching? Klik dan hiervoor de volgende stap in je carrière of mail naar info@discoroyaal.nlvoor de mogelijkheden

Let’s groove tonight

Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch

DiscoRoyaal ®, een drive-in show met een DJ uit Rotterdam met een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden. Partyjock DimitriVisch (DJ Lex Hilarisch) neemt je mee met zijn Drive-in Show naar ongekende muzikale hoogte. Vette disco, foute nummers, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een Disco Show van DiscoRoyaal keer op keer voor een aha-erlebnis bij de feestgangers.