Evenementen

Wij stropen graag voor je onze mouwen op voor het van A tot Z bedenken en succesvol uitvoeren van een evenement.

– Klant en leverancierscontact
– Sales (acquisitie)
– Concept creatie
– het maken van projectvoorstellen
– pitchen
– Offertes en contracten opmaken
– Operationeel begeleiden van de events (inclusief draaiboeken) en aansturen crew.
– Evalueren van het event

Royaal Events is het Rotterdamse evenementenbureau van eventmanager Dimitri Visch. Hij stroopt graag voor u zijn mouwen op voor het van A tot Z bedenken en succesvol uitvoeren van een evenement. De diensten van Royaal Events zijn ook in te zetten op interim en ZZP basis.

Het is zijn missie om een mooiere en gelukkiger wereld achter te laten d.m.v het uitvoeren en organiseren van evenementen. Elke gast gaat na afloop blijer en gelukkiger naar huis. Bij Royaal Events is een evenement een beleving waarbij het draait om erkenning en herkenning, waarbij ook de doelstellingen van de opdrachtgever behaald worden.

Dimitri Visch, eventmanager van Royaal Events is in zijn werkzame leven altijd betrokken geweest bij het bedenken, organiseren en uitvoeren van evenementen. Zelf als stralend middelpunt op het podium (o.a. DJ, pubquiz, Presentator en Stadsgids) en voor en achter het podium als organisator, opdrachtgever, ondernemer en kritische klant. Hij kent het klappen van de zweep en beide kanten van de medaille.

Interesse gewekt? Maak dan snel een afspraak voor een projectvoorstel van je evenement.